Lændesmerter

Mange får lændeproblemer og da den er udsat for stor belastning.

Mere end halvdelen af alle kiropraktorpatienter har lændeproblemer. De kommer fra alle samfundsgrupper. 80 % af den voksne befolkning får på et eller andet tidspunkt ondt i lænden.

Lænden er meget belastet
Grunden til, at netop lænden giver så mange problemer er, at den både er udsat for stor belastning, kroppens vægt og at den er meget bevægelig. Hold i lænden (lumbago) medfører smerter, stivhed og tit skævhed i ryggen.

Hvordan opstår lændesmerter?
Det opstår ofte i forbindelse med en pludselig fysisk belastning – hosten eller nysen – træk og kulde – en forkert bevægelse – at man kører i bil, gentagne løft af tunge genstande, at man bliver udsat for vibrationer, foroverbøjet arbejde, pludselige kraftige bevægelser eller for eksempel at man holder den samme stilling i længere tid. Det samme gælder hvis man har en dårlig kondition, eller ens muskler er for svage. Men de kan også komme helt uden grund, når man mindst venter det.

Lændesmerter kan afhjælpes med kiropraktisk behandling

Lændesmerter?

Få hjælp og behandling hos os.

Lændesmerter kan være en konstant kilde til ubehag, der begrænser din mobilitet og livskvalitet. Hos Kiropraktisk forstår vi, hvor vigtigt det er at finde den rette behandling for at lindre smerterne og genoprette din komfort.

Symptomer på Lændesmerter:

  • Smerte og ubehag i lænden, der kan stråle ud til balderne eller benene.
  • Stivhed og begrænset bevægelighed.
  • Svaghed i lænden og følelsesløshed i benene.

Vores Specialiserede Behandling: Vores erfarne kiropraktorer er dedikerede til at hjælpe dig med at finde lindring fra lændesmerter. Vi starter med en omfattende vurdering for at fastslå den nøjagtige årsag til smerterne. Derefter udvikler vi en individuel behandlingsplan, der kan omfatte:

  • Præcise kiropraktiske justeringer for at korrigere eventuelle rygproblemer, der kan bidrage til lændesmerter.
  • Muskulær afslapningsteknikker for at lindre spændinger og forbedre bevægeligheden i lænden.
  • Øvelser og rehabilitering for at styrke lændens muskler og forhindre gentagne smerter.

Vores mål er at give dig den lindring, du har brug for, så du kan vende tilbage til dine daglige aktiviteter uden besvær.

Lad ikke lændesmerter begrænse dig. Kontakt Kiropraktisk i dag for at begynde din vej mod smertefrihed og øget velvære.